Boost your bedroom - Shop boligindretning online på jotex.dk
Kurv

Boost your bedroom

Foråret er lige rundt om hjørnet, og forårsfornemmelserne er allerede begyndt at spire! Her kommer tre skønne soveværelser med skøn og indbydende forårs-feeling.

Harmonisk oase

Skab et luftigt rum med masser af lysindfald. Har du et stort vindue i soveværelset? Så behøver du ingen sengegavl. Med blide nuancer og strukturer i lag på lag bliver dit soveværelse en oase, du glæder dig til at komme ind i.

Sprødt

Med dynebetræk i percale med ekstra tynd bomuldstråd tager du det sprøde soveværelse til nye højder. Et usædvanligt sengebord passer perfekt til stilen.

Elegant 60'er-inspiration

Check in på hotel – hver dag! Giv dit soveværelse et luksuriøst hoteludtryk med gedigne materialer og smukke indretningsdetaljer inspireret af 60'erne.

Hotelsuiten

Det stilrene soveværelse indrettes med en harmonisk base og et touch af grafiske mønstre. Red op med dynebetræk i den fineste percale for et eksklusivt udtryk. Sort som kontrastfarve giver rummet attitude gennem sengebordet og bøjlerne.

Naturlig soveværelsesluksus

Den perfekt uredte seng med let bomuld og sengegavl i hør er som balsam for sjælen. Arbejd med en blid farvepalet og naturlige materialer, så er du hjemme.

Naturligt udtryk

Sengetøj i enzymvasket bomuld giver et blødt og let slidt udtryk. Tilføj et par lækre tæpper og indret hele rummet i tone-i-tone med naturen som farvepalet.

Find dit nye sengetøj