JotexDK
Kurv

Generelle vilkår

Generelt

Hjemmesiden www.jotex.dk stilles til rådighed af Jotex AB (Ellos Denmark A/S). Med udtrykkene ”vi”, ”vore”, ”vores” og ”os” nedenfor menes Jotex.

For at kunne registrere en brugerkonto "Mine Sider" hos os, købe produkt(er) via vores hjemmeside skal du være 18 år. Hvis du er under 18 år, skal du have forældres/værges godkendelse.

Ved køb af produkt(er) fra vores sortiment, registrering af brugerkonto "Mine Sider" hos os, bestilling af vores kataloger, brug af nogle af vores ydelser på vores hjemmeside og/eller brug af nogle af vores mobiltelefonapplikationer skal du samtidig aktivt godkende vores til enhver tid gældende Generelle vilkår og dermed bekræfte, at de oplysninger du giver om dig selv er korrekte.

Vi har ret til at ændre disse Generelle vilkår, og de eventuelle ændringer, vi foretager, træder i kraft når de er gjort tilgængelige på vores hjemmeside.

Virksomhedsinfo

Telefon:
70 13 02 02

Åbningstider:
Mandag til fredag: 7:30 - 18:00
Lørdag, søndag og helligdage: 9:00 - 17:00

Postadresse (ikke til returvarer):
Jotex AB (Ellos Denmark A/S), Postboks 150, 6400 Sønderborg

Adresse til returnering af varer:
Jotex AB, SE-504 83 Borås, Sverige

CVR/SE-nr.:
24927814

E-mailadresse:
customerservice@jotex.dk
(Vi besvarer normalt din mail inden for 24 timer på hverdage, men ved travlhed kan der dog gå op til maksimalt 48 timer, se i øvrigt under Support og tilgængelighed).

Priser

Alle priser er inkluderet 25% moms.

Våra avgifter för närvarande

PERSONDATAPOLITIK

Ellos Group AB, virk. nr. 556217-1925, Ödesgärdsgatan 6, 501 86 Borås, Sverige ("Jotex") behandler personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder EU’s Databeskyttelsesforordning.

Udtrykkene ”vi”, ”vores” og ”os” nedenfor henviser til Jotex.

DATABESKYTTELSESRÅDGIVER (DATA PROTECTION OFFICER)

Jotex har udpeget Magnus Axelsson som databeskyttelsesrådgiver (data protection officer). Databeskyttelsesrådgiverens opgave er blandt andet at overvåge om Jotexs behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Databeskyttelsesrådgiveren kan kontaktes via dpo@ellosgroup.se

HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLES

De personoplysninger som behandles, er de personoplysninger som du overlader til os og som vi indsamler om dig fra tredjemand.

Personoplysninger, som du overlader til os

Når du foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer en brugerkonto, tegner en forsikring, anvender tjenesterne på vores hjemmeside eller vores sociale medier eller når du håndhæver dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen, overlader du personoplysninger til os. De personoplysninger, som du overlader, og som vi behandler, kan f.eks. være dit navn, adresse, CPR-nummer, mobil- og telefonnummer samt din e-mailadresse.

Personoplysninger, som vi indsamler hos dig

Når du foretager et køb fra Jotex, når du kontakter os, bruger vores hjemmeside, din brugerkonto eller sociale medier, indsamler vi personoplysninger om dig. Sådanne personoplysninger kan være dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplysninger, IP-adresse, operativsystem, information om den hardware og software du bruger, oplysninger relateret til din kontakt med os såsom optagede lydfiler, oplysninger om dine browser vaner (f.eks. geografisk placering, sessionstid, hvilke eksterne hjemmesider du tidligere har besøgt, hvilke hjemmesider og sociale netværk du besøger hos os, dine interesser og oplysninger om din øvrige brug af vores tjenester og produkter), søge- og købshistorik, hvilke produkter du har besøgt hos os eller lagt i din varekurv, betalingsmetode og kontosaldo samt om du har købt din vare på kredit såvel som din aktivitet på vores hjemmesider og sociale netværk.

Personoplysninger, som vi får fra tredjemand

Jotex kan modtage e-mails og anden korrespondance, der indeholder personoplysninger om tredjeparter og Jotex behandler derfor også disse personoplysninger. Om nødvendigt vil Jotex informere dig som tredjepart om behandlingen.

HVORFOR OG I HENHOLD TIL HVILKET RETSGRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Kundeservice og administration af kundeforhold

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnummer, e-mailadresse, købshistorik og optagede lydfiler fra din kontakt med os for at kunne yde en god kundeservice samt for at administrere vores kundeforhold med dig. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at behandlingen er nødvendig for vores opfyldelse af vores aftale med dig eller for at vi kan gribe ind, før en sådan aftale er indgået, eller vores berettiget legitime interesse i at yde en god service, hvis du ikke er kunde hos os. Vores interesse i at behandle dine personoplysninger til disse formål går forud for din eventuelle interesse i at beskytte dit privatliv.

Såfremt, du ikke overlader ovennævnte personoplysninger, kan vi ikke levere vores produkter til dig eller på anden måde overholde vores forpligtelser over for dig.

Kreditgivning

Vi behandler oplysninger om dig og dit køb for at gøre det muligt for dig at foretage køb på kredit. I den anledning behandler vi dit kundenummer, din købshistorik, kreditoplysninger som f.eks. din tildelte kredit og dit CPR-nummer. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for vores opfyldelse af aftalen med dig.

Markedsføring

Vi behandler navne, mobil- og telefonnumre, e-mailadresse, din købshistorik og oplysninger om din anvendelse af sociale medier for at kunne sende nyhedsbreve og kampagnetilbud til dig via e-mail, SMS eller brev. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som vi enten modtager, når du registrerer dig som bruger af Jotex eller i forbindelse med dit køb af produkt(er) fra vores sortiment. Du giver dit samtykke ved aktivt at markere et eller flere afkrydsningsfelter på vores hjemmeside. På den samme måde kan du tilbagekalde dit samtykke ved at markere det i afkrydsningsfelterne på vores hjemmeside.

Automatiske afgørelser og profilering

For at udvikle vores produkter, tjenester og tilbud til dig, indsamler vi automatisk oplysninger om dig. Oplysningerne kan være dit navn, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger, kundeoplysninger, IP-adresse, operativsystem, oplysninger om den hardware og software du bruger, oplysninger relateret til din kontakt med os, oplysninger om dine browser vaner, søge- og købshistorik, hvilke varer du har besøgt eller føjet til din varekurv, betalingsmetode og kontosaldo, og hvis du har købt din vare på kredit såvel som din øvrige aktivitet på vores hjemmesider og sociale medier. Baseret på resultaterne af analysen af din brugeradfærd (såkaldt profilering) giver vi dig herefter automatisk tilpassede oplysninger i form af annoncer og tilbud, som vi tror, at du vil finde interessante og relevante for dig. Der er på nuværende tidspunkt ingen handlinger omhandlende automatiske afgørelser eller profilering, der i væsentlig grad vil påvirke dig, hverken juridisk eller på anden måde. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er dit samtykke, som vi får enten når du registrerer dig som bruger af Jotex eller i forbindelse med dit køb af produkt(er) fra vores sortiment. Du giver dit samtykke ved aktivt at markere et eller flere afkrydsningsfelter på vores hjemmeside. På den samme måde kan du tilbagekalde dit samtykke ved at markere det i afkrydsningsfelterne på vores hjemmeside.

Statistik

Vi behandler dit kundenummer og andre referencenumre for at lave statistiske opgørelser. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er vores berettiget legitime interesse i at føre statistikker og derigennem udvikle vores forretning. Vores interesse i at behandle dine personoplysninger til dette formål går forud for din eventuelle interesse i at beskytte dit privatliv.

Behandling af klager, returneringer mv.

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnumre, e-mailadresse og købshistorik for at kunne håndtere din eventuelle anmodning om at returnere produkter eller gøre dine rettigheder gældende som forbruger mod os vedr. krav om fejl og forsinkelse. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt for vores opfyldelse af de juridiske forpligtelser, som vi har i henhold til forbrugerlovgivningen.

Regnskabsmæssige formål

Vi behandler oplysninger om transaktionen, som sker mellem dig og Jotex til regnskabsmæssige formål. Vi behandler oplysninger om køb, navn, adresse, mobil- og telefonnumre og e-mailadresse. Det retlige grundlag for vores behandling af dine personoplysninger er, at det er nødvendigt til opfyldelse af vores juridiske forpligtelser.

HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL, OG HVOR BLIVER DISSE BEHANDLET GEOGRAFISK?

Dine personoplysninger kan blive videregivet til og behandlet af virksomheder, der indgår i Ellos Group koncernen.

Jotex kan også videregive dine personoplysninger til tredjemand. Eksempler som vi kan videregive dine personoplysninger til, er speditører i forbindelse med levering af varer, mediebureauer til distribution af nyhedsbreve, marketingspartnere til markedsføring, kreditrapportering eller indsamlingsbureauer til kreditrapporteringskontrol samt advokatfirmaer til håndtering af juridiske spørgsmål for vores virksomheder. Hvis du foretager et køb på kredit, kan vi eventuelt også videregive dine personoplysninger til Resurs Bank AB. Alle disse aktører er uafhængigt ansvarlige for deres behandling af dine personoplysninger.

Jotex kan muligvis videregive dine personoplysninger til tjenesteudbydere og forretningspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, såkaldte databehandlere. Vi har aftaler med vores databehandlere for at sikre, at de behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik for personoplysninger samt i henhold til vores instruktioner.

Jotex kan videregive dine personoplysninger til myndigheder, der kræver, atJotex videregiver sådanne personoplysninger. Jotex kan også videregive dine personoplysninger for at tillade en fusion, erhvervelse eller salg af alle eller dele af Jotexs aktiver.

Som hovedregel behandler Jotex kun dine personoplysninger inden for EU og EØS. Hvis personoplysninger behandles uden for EU og EØS sørger vi for at sikre, at videregivelsen er lovlig og at dine personoplysninger fortsat er beskyttede af de modtagende parter uden for EU/EØS.

HVOR LÆNGE BEHANDLER VI PERSONOPLYSNINGER?

Vi behandler kun dine personoplysninger, så længe behandlingen er nødvendig til opfyldelse af de formål, som oplysningerne er indsamlet eller indhentet til. De samme personoplysninger kan opbevares flere forskellige steder til forskellige formål. Det kan betyde, at personoplysninger der er fjernet fra et system, fordi de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af formålet, fortsat kan opbevares i et andet system til andre formål, hvor personoplysninger er nødvendige til opfyldelse af formål.

Personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med kundeservice og til administration af dit kundeforhold, behandles i den tid, der er nødvendig for vores opfyldelse af vores aftale med dig, eller så længe vi har en berettiget legitim interesse i behandlingen af personoplysningerne. Optagede samtaler med dig behandles i tre måneder.

Personoplysninger som vi behandler for at muliggøre kreditgivning behandles kun i den tid, der er nødvendig for at vi kan opfylde vores aftale med dig.

Personoplysninger som vi behandler til brug for markedsføring behandles indtil du trækker dit samtykke tilbage, afmelder dig, eller på anden måde beder os om at afstå fra kontakt til dig. I forbindelse hermed vil vi også i videst muligt omfang slette de personoplysninger, vi behandler om dig, der er relaterede til automatiske afgørelser og/eller profilering.

Personoplysninger, som vi behandler for at udføre statistikker, behandles indtil det aktuelle regnskabsmateriale slettet, nærmere bestemt i 7 år.

Personoplysninger, som vi behandler for at opfylde vores juridiske forpligtelser over for dig, f.eks. for at opfylde garanti-, krav- eller annulleringsforpligtelser, vil blive behandlet i den periode, hvor vi har de juridiske forpligtelser efter lovgivningen.

Personoplysninger som vi behandler til regnskabsmæssige formål behandles i syv år i overensstemmelse med gældende regnskabslovgivning.

Dine personlige data kan muligvis opbevares i længere tid end angivet ovenfor, hvis det er nødvendigt for at overholde lovkrav, forordninger eller myndigheders administrative beslutninger.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine personoplysninger, har du visse rettigheder i henhold til lovgivningen. Bemærk, at håndhævelse af rettighederne er underlagt visse krav og betingelser i loven (EU’s databeskyttelsesforordning).

Ret til indsigt, adgang, berigtigelse, sletning osv.

Du har ret til vederlagsfrit at anmode om skriftlig information angående hvilke personoplysninger, som vi behandler om dig. Du kan til enhver tid anmode om berigtigelse af forkerte oplysninger, og du kan også have ret til at anmode os om at slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, at få begrænset behandlingen, samt at få en kopi af personoplysningerne.

Hvis din anmodning er grundløs, eller såfremt din anmodning er urimelig, hvis du f.eks. ofte anmoder om indsigt eller sletning af data med korte intervaller mellem dine anmodninger, har vi ret til at afvise din anmodning eller alternativt opkræve et gebyr til dækning af administrationsomkostningerne forbundet med din anmodning.

Ret til dataportabilitet

Du kan have ret til at få udleveret personoplysninger, der vedrører dig og som du har givet os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Du kan have ret til at overføre personoplysningerne til en anden dataansvarlig.

Ret til indsigelse mod direkte markedsføring

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles til direkte markedsførings- eller profileringsformål. Hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine personoplysninger til sådanne formål, bedes du rette henvendelse til os igennem vores kontaktoplysninger, se nedenfor pkt. 7. Vi ophører efterfølgende med at behandle dine personoplysninger til sådanne formål samt sletter dine personoplysninger, forudsat at vi ikke behøver at fortsætte behandlingen af disse personoplysninger til øvrige formål i overensstemmelse med nærværende persondatapolitik.

Klageadgang

Hvis du er utilfreds med den måde hvorpå vi har behandlet dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os igennem vores kontaktoplysninger nedenfor pkt. 7. Du har også ret til at indgive en klage vedrørende vores behandling af dine personoplysninger til:

Datainspektionen (det svenske Datatilsyn)
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

KONTAKTOPLYSNINGER

Du kan kontakte os på følgende måder:

Via e-mail customerservice@jotex.dk
Via telefon: 70 13 02 02
Ved at skrive et brev til Jotex: Jotex AB (Ellos Denmark A/S), Postboks 150, 6400 Sønderborg

Ekspeditionsgebyr ved afhentning 49 kr
Ekspeditionsgebyr på større varer 299 kr
Postpakke - leveret på adressen 199 kr