Design, kvalitet
og personlighed


med Hannah Persson


Enkelhed, kvalitet og holdbarhed – indkøber og produktchef Hannah Persson deler den røde tråd i sin stil og hvordan man skaber balance i en travl hverdag. En hverdag, der er omkranset af kontrasterne mellem Gøteborgs byliv og en rød ødegård uden for Lidköping.

Hannah Persson står med en fod i hver lejr. Et liv i kontrast med Göteborgs bypuls på den ene side og roen på Västgötaslätten på den anden. En lejlighed i byen og en ødegård i skoven - hvor der hele tiden er liv begge steder.

”For mig behøver hjemmet ikke nødvendigvis at afspejle ens personlighed, men det skal være et sted, hvor man har mulighed for at udleve noget andet”.

 inspiration collaborations hannah persson

Hannah beskriver den røde tråd i sin stil som enkelhed, kvalitet og holdbarhed. Hvor slidstærke materialer som bomuld, uld og jute er klassiske elementer. Den røde tråd skinner tydeligt igennem i både lejligheden og på ødegården. Basen er neutral, enkel og afslappet. Med den store forskel, at Hannahs personlige stil har fået mere plads i lejligheden, mens ødegården er indrettet efter den naturlige æstetik - uden at det nødvendigvis bliver landligt.

"Selv om basen er strømlinet, er det mere legende i lejligheden. Her kan jeg hente trends ind og teste mig frem på en anden måde. Der er mere fokus på indendørs aktiviteter, som en middag med venner og familie”.


”På ødegården bruger vi det meste af tiden udendørs. På den måde bliver uderummet en udvidet stue, der gør, at ødegården føles større, end den egentlig er. Her har nøglen i min indretning været opbevaring. Der skal være plads til alles interesser og vi skal kunne leve et mere enkelt liv uanset årstiden”.

 inspiration collaborations hannah persson

Ødegården på Västgötaslätten er et idyllisk sted med røde vægge og hvide kviste.