Sustainability at Jotex - Partners
 baeredygtighed samarbejdspartnere

Vi på Jotex arbejder med flere forskellige certificeringer for at verificere at vores produkter er bæredygtigt produceret, sporbare og kan leve op til høje krav – så du som kunde kan vælge mellem et stort udvalg af produkter som er fremstillet med hensyntagen til mennesker og miljø.
Forskellige certificeringer stiller forskellige krav, men et fælles træk er at produkterne skal inspiceres, kontrolleres og opfylde de vilkår, som er gældende i henhold til certificeringerne.

BÆREDYGTIG LEVERING

Hos Jotex vil vi gerne gøre det nemt for dig at tage miljørigtige valg, så du kan skabe et hjem, du er stolt af. E-handel har i forbindelse med leveringer en vis klimapåvirkning i form af CO2-udslip, som fører til klimaaftryk på jorden. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at få en mere grøn e-handel, og derfor klimakompenserer vi alle de leveringer, der afsendes fra vores lager. En investering i bæredygtighed, som ikke medfører nogen ekstraudgifter for dig, uanset hvilken type fragt du vælger.

HVAD BETYDER KLIMAKOMPENSERE?

Vores klimakompensation finder sted i samarbejde med Tricorona Climate Partner, som har arbejdet med klimaspørgsmål siden 2006. Klimakompensation betyder, at vi tager ansvar for vores klimaaftryk ved at støtte certificerede klimakompensationsprojekter økonomisk, som reducerer udslip svarende til vores egne leveringer. På denne måde reducerer vi udslip i udviklingslande og bidrager til positive sociale og økonomiske effekter i de lande, hvor projekterne gennemføres.